Lauantai-Lööpperi

n-2017-09-17

4 kommenttia - “Lauantai-Lööpperi”

 1. Lukija Kirjoittaa:

  Nämä kaksimerkityksisyydet perustuvat ilmeisesti ihan todellisiin otsikoihin. Jäin tuossa muutama viikko sitten miettimään, miltä se piirrettynä näyttäisi, kun Kim Kardashianin kerrottiin ”pöyristyneen kulovalkean tavoin” levinneistä bikinikuvistaan. Levisiköhän bikinikuva pöydälle kuin Dalin valuvat kellot vai oliko pelkästään kuvassa esiintynyt henkilö levinnyt epämieluisalla tavalla? Mutta sitäkin hauskempaa oli kuvitella, miten kulovalkeasta otetaan pöyristymisen mallia. 🙂

 2. samson Kirjoittaa:

  Hah, joo. Yritän napata tosiaan aina alkuperäisen otsikon. Joskus niitä muutellaan jälkeenpäin, mutta silloin on jo liian myöhäistä… 😀

 3. Maiju Kirjoittaa:

  Joskus -88 oli Kätilöopistolla odotettavissa supistuksia. Tällä vuosituhannella kerrottiin, että Suomi toimittaa vettä Hanoihin.

 4. Maiju Kirjoittaa:

  Ja eräs vanki katosi karkauspäivänä.