Ai golo kysp

3 kommenttia - “Ai golo kysp”

 1. Nimellinen Kirjoittaa:

  On nämä kyllä hyviä. (Kumma että juuri niistä vähiten tykkäillään, mistä itse eniten tykkään. Parhaita yleensä ovat ne, missä on eniten tekstiä ja verbaalista akrobatiaa, toiset näyttävät pitävän enemmän noista arkipäiväisemmistä asioita.) Aina nämä kuitenkin ovat päivän (tai yön) piristyksiä. Ihmettelen itseäni, kun en ole vieläkään muistanut niitä kirjoja tilailla, kirjahyllyssä nimittäin on jo kunniapaikkakin valmiina niitä varten. Mutta kiitos hei siitä että näitä teet! Ehdottomasti paras sarjakuva.

 2. samson Kirjoittaa:

  Moi!

  Juu, kiitos ja ole hyvä! Eniten nuo tykkäykset näyttävät korreloivan sen kanssa, mitkä stripit satutaan jakamaan Facebookin kautta… 😛

 3. Nimellinen Kirjoittaa:

  Ahaa aivan juu. 😀

Jätä vastaus