9.4.2011

8 kommenttia - “9.4.2011”

 1. Miikael "Kosmos" Saaristo Kirjoittaa:

  Kumiorava alkaa hetki hetkeltä vaikuttaa laadukkaammalta ja laadukkaamalta kustantamolta.

 2. Juho Kirjoittaa:

  Onko koko kirja kokoelma nettisarjiksista vai onko siellä jotain uuttakin? Vai onko koko kirja sellaista, mitä ei löydy mitään netistä? Kannattaako ostaa?

 3. Varautunut Kirjoittaa:

  Itse olen täysin tarkoituksellisesti hamstrannut omistukseeni kaikki mahdolliset lempinettisarjakuvieni albumit, sillä internetkin loppuu vielä joskus, ja mitä sitä sitten lukee! 😉 Tottakai Heppakin kannattaa ostaa, ihan jo tukemisen ilosta.

 4. samson Kirjoittaa:

  Moi,

  Kaikki kirjan sarjat ovat ainakin jossain vaiheessa olleet netissä, osa tosin saattaa olla sieltä jo hävinnyt (tältä nettisivulta puuttunevat syystä jos toisesta noin viiden kuukauden sarjikset ja pilakuvat).

  Nettisivulla hevosen silmät olivat keltaiset vuoden 2009 loppuun, mutta kirjassa ne ovat nykyisenkaltaiset ja muutenkin tuota keltatautia on yritetty varovasti hoitaa uudelleenvärityksellä.

 5. Entinen fani Kirjoittaa:

  Onnittelut Sampalle!

 6. Claudiah Kirjoittaa:

  Onnittelut ja lisää menestystä!

 7. Taru Kirjoittaa:

  Onnea ja kiitos albumin ahertamisesta. Mistä ja koska albumia pääsee ostamaan.
  Isommat kirjakaupat Helsingissä eivät tienneet albumista vielä mitään. Kiitos etukäteen.

 8. samson Kirjoittaa:

  Moi,

  Kustannusosakeyhtiö Kumioravan vastaus kuuluu:

  ”Akateeminen on perjantaina tilannut kirjoja myyntiin ja muillekin mahdollisille jälleenmyyjille kirjat toimitetaan heti, kun ne meille saapuvat (näillä näkymin huhtikuun alkupäivinä). Olemme pistäneet tietoa Mustasta hevosesta myös mm. Kirjavälitykselle, mutta heidän tilauksensa tulee vasta ensi kuun puolenvälin tiimoilla.

  Tampere Kupliista kirjaa saa tietenkin ostettua meiltä suoraan, sekä ensi viikon mittaan nettisivuillemme http://www.kumiorava.fi tulee ennakkotilausmahdollisuus. Eli toimitamme omasta verkkokaupastamme tilatut kirjat heti kun ne Tampereelle ilmaantuvat.

  Suomalaisen kirjakaupan myyntihalukkuus selviää ensi kuussa.”

  http://2011.tamperekuplii.fi/

Jätä vastaus