Oikeat voittonumerot ovat…

2010-01-29-fin

2 kommenttia - “Oikeat voittonumerot ovat…”

  1. jiihahaa Kirjoittaa:

    Olen aina ajatellut, että jos olisi joku oikea selvänäkijä, hänen pitäisi tietää jo ennalta mihin kysymykseen olen vailla vastausta ja soittaa suoraan minulle, koska itse en tuhlaisi rahojani lisämaksullisiin puheluihin. Toisaalta aito selvänäkijä luultavasti tietäisi myös, että minua olisi vaikea vakuuttaa touhun aitoudesta ja puhelinlaskussa säästääkseen jättäisi soittamatta… Toisaalta taas jos jollakin olisi oikeasti kyky nähdä asioita ennalta, sillä voisi tienata muutenkin kuin kertomalla ihmisille asioita, joita he eivät halua kuulla…

    Olen jonkin aikaa seurannut sarjista, ja se on loistava. Parasta on, että se toimii sekä suomeksi että englanniksi; yleensäkin pidän kielellä leikittelystä. Samsonilta kysyisin, että teetkö kummallekin kielelle tekstit itse?

  2. samson Kirjoittaa:

    Kiitos kommenteista, itse väkerrän tekstit. Kääntäminen on lopulta suhteellisen pieni vaiva ideointiin ja piirtämiseen menevän ajan päälle.

    Valitettavasti tai onneksi moni puujalkavitsi kaatuu kääntämisen mahdottomuuteen…

Jätä vastaus